Álomotthon Álomotthon

Regisztráció - Ingatlanfeltöltés

Eladná, vagy kiadná ingatlanát? Nálunk megteheti.

Ingyenes hirdetési szabályok a reagent.hu ingatlanportálon

  1. A Reagent Invest Kft, mint a www.reagent.hu Ingatlanportál üzemeltetője, lehetőséget biztosít magánszemélyek részére, hogy az általa üzemeltetett weblapon egyszeri alkalommal kizárólag Fejér Megyei ingatlanokra vonatkozóan, 1db teljesen ingyenes hirdetést 6 db fotóval 2 hónap időtartamban szerepeltessék fenti ingatlanportálon.
  2. A feltöltött ingatlanhirdetések tartalmi és formai felülvizsgálatát követően a weblap üzemeltetője végzi azok aktiválását. Az aktiválásról a feltöltő személy által megadott email címre értesítést küldünk. A feltöltött hirdetések valóságtartalmát a weblap üzemeltetője nem vizsgálja, azokért semmilyen felelősséget nem vállal.
  3. A feltöltött és üzemeltető által jóváhagyott hirdetés az aktiválástól számított 60 napig szerepel az ingatlanportál találati listájában, a hirdető által megadott elérhetőségekkel, ezen szolgáltatás lakossági ügyfeleink részére díjmentes.
  4. A feladott hirdetés a továbbiakban nem szerkeszthető, azonban az üzemeltetőnek az info@reagent.hu email címre küldött üzenettel töröltethető,a 60 napos hirdetési idő lejártakor a hirdetés automatikusan törlődik.
  5. A Reagent Invest Kft. fenntartja a jogot, hogy amennyiben a feltöltött hirdetés, tartalmilag vagy formailag nem felel meg a minimális követelményeknek, melyeket a weblap üzemeltetője támaszt, akkor külön értesítés nélkül a hirdetés aktiválását visszautasítsa.
  6. A hirdetés lejártakor, az ingyenes hirdetési lehetőséget kihasználó személy határozott hozzájárulását adja, hogy a Reagent Invest Kft. munkatársai telefonon vagy emailban megkeressék ingatlanközvetítői szolgáltatási ajánlatukkal kapcsolatosan. A közvetítői szolgáltatás igénybevételéről a hirdető szabadon dönthet, az ingyenes hirdetés feladása erre vonatkozó kötelezettségvállalással nem jár.
  7. A hirdető által megadott adatokat a Reagent Invest Kft. bizalmasan kezeli, lásd adatvédelmi szabályok.

Fentieket tudomásul vettem, a hirdetési feltételeket elfogadom

 

Gyorslista